marți, 5 august 2014

Boxa cu levitatie magnetica si conectare Bluetooth

Un alt gadget bazat pe fenomenul de levitatie magnetica este boxa wireless cu conectare Bluetooth. Aceasta boxa se pozitioneaza deasupra unui suport in care se afla 4 electromagneti; boxa contine in interiorul ei un magnet din neodim. Intrucat polii identici ai magnetilor se resping, boxa va ramane suspendata in aer si va levita. Pozitionare ei exact deasupra centrului suportului poate fi un pic dificila la inceput, insa in timp va veti obisnui si o veti controla usor.
Conectand boxa prin bluetooth, puteti apoi asculta muzica preferata.
O astfel de boxa care leviteaza iti va impresiona prietenii. De asemenea, poti cumpara aceasta boxa cu levitatie magnetica pentru a o face cadou unei persoane dragi care sigur va fi uimita de un astfel de cadou inedit. Intrucat in special barbatii sunt atrasi de aspectele tehnice, un astfel de cadou poate fi potrivit pentru un coleg, un sef, un tata sau un iubit.

Boxa cu levitatie magnetica, cadouri
Boxa cu levitatie magnetica si conectare Bluetooth

Principalele caracteristici :
Tip boxa    Boxa Bluetooth
Conectori    MicroUSB
Putere RMS    3W
Culoare    Negru
Banda de frecventa    150 - 20000 Hz
Alimentare    Prin cablu microUSB
Timp redare    Pana la 5 ore



Puteti cumpara boxa care leviteaza de aici prin reteaua eMAG sau IT Galaxy:




Vizionati pe YouTube cum functioneaza boxa cu levitatie magnetica:



Tags: boxa cu levitatie magnetica, boxa care leviteaza, boxa cu levitatie magnetica si conectare bluetooth, cadou, cadou barbati, cadou coleg, cadou uimitor, cadouri, cadou impresionant, cadou inedit, cadou minunat, cadou original, cadou pentru iubit, cadou sef, cadou tata, boxa, levitatie, wireless, cadou, cadou barbati, cadou impresionant, cadou inedit, cadou iubit, boxa, bluetooth, leviteaza, cadouri, cadou coleg, cadou umitor, cadou minunat, cadou original, pret, cadou sef.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu